Klantenservice

 • Verzending

  Alle bestellingen op werkdagen voor 16.00 worden nog dezelfde dag aangeboden bij PostNL. In veel gevallen betekent dit dat jouw bestelling gewoon binnen 24 uur op het afleveradres wordt afgeleverd.

  De verzendkosten voor bestellingen boven de € 25,- zijn gratis. De verzendkosten voor bestellingen onder de € 25,- zijn € 2,95.

  Ieder artikel wordt zorgvuldig gecontroleerd voordat deze wordt verstuurd.

 • Privacy & veiligheid

  Twish.nl respecteert de privacy en veiligheid van alle gebruikers van haar webshop. Voor meer informatie kijk op onze privacy pagina.

 • Ruilen & retourneren

  Artikelen die niet voldoen aan jouw verwachtingen of beschadigd worden afgeleverd kunnen binnen 14 dagen na ontvangst worden teruggestuurd.

  Voorwaarden voor retourneren

  • Zichttermijn van 14 dagen.
  • Niet gepersonaliseerde, ongedragen en onbeschadigde artikelen kunnen worden geretourneerd.
  • Het artikel zit in originele verpakking en garantiebewijs.

  Je kunt een artikel ruilen door deze middels het retourproces te retourneren. Je kunt vervolgens direct een nieuw artikel via het bestelproces aanschaffen. Wanneer het te ruilen artikel in goede conditie is ontvangen zal Twish.nl het aankoopbedrag van het artikel binnen 30 dagen terug storten.

  Het retourformulier kun je hier downloaden.

 • Bestellen

  Producten in de shoppingbag plaatsen
  Plaats het gewenste artikel door op de knop "aan shopping bag toevoegen" te klikken.

  De shopping bag
  In de shopping bag kun je controleren of alle artikelen van jouw keuze zijn toegevoegd. Je kunt snel bij de shopping bag komen rechtsboven op iedere pagina. Je kunt hier de aantallen van artikelen nog wijzigen, artikelen verwijderen of de bestelling afronden.

  Klik op "Doorgaan naar kassa" om de bestelling af te ronden.

  Bestelgegevens
  In 6 korte stappen worden jouw gegevens gevraagd voor het afronden van de bestelling. Wanneer je een account bij ons aanmaakt, dan kun je de volgende keer nog sneller door deze stappen heen omdat veel informatie dan vooraf wordt ingevuld.

 • Betalingen & aanbiedingen

  Alle betalingen worden in een beveiligde omgeving uitgevoerd. De omgeving wordt gefaciliteerd door Buckaroo die de verwerking van alle betalingen verzorgd.

  Op al onze prijzen en aanbiedingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Bij foutieve prijswijzigingen heeft Twish.nl het recht om bestellingen te annuleren. Uiteraard zullen wij je hier eerst over informeren.

 • Bestelstatus

  Je kunt de status van jouw bestelling inzien door in te loggen.

 • Jouw accountgegevens

  Als jij een account hebt aangemaakt dan kun je de stappen tijdens de bestelling sneller doorlopen. Jouw accountgegevens worden hier automatisch aangevuld. Je kunt deze gegevens online wijzigen door in te loggen. Houdt deze informatie up-to-date om eventuele problemen met leveringen te voorkomen.