De voordelen van Twish.nl

Kopen bij Twish.nl heeft veel voordelen. We hebben ze allemaal op een rij gezet.

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de volgende dag in huis
Op werkdagen (maandag t/m vrijdag) verzenden wij alle bestellingen via PostNL. En als je voor 16:00 uur besteld, gaat het diezelfde dag nog mee met de post. Normaal gesproken heb je het dan de volgende dag in huis.

Gratis verzending vanaf 25 Euro
Bestel je voor meer dan 25 euro aan leuke artikelen, dan betalen wij de verzendkosten voor je. Toch weer € 2,95 verdient!

Cadeauservice voor € 1,50
Voor slechts € 1,50 pakken wij jouw bestelling in en doen we er een speciale Twishkaart bij met jou persoonlijke boodschap. Zo is cadeaugeven nog leuker!

Altijd 10% vriendinnenkorting
Bestel je een zelfde artikel voor jou én je vriendin, dan ontvang je altijd 10% korting op dat tweede artikel. Zo zien jij en je vriendin er altijd goed uit. Bovendien pakken we dat cadeautje voor je vriendin altijd extra mooi in.

Alleen trendy en opkomende merken
Bij Twish.nl hebben we altijd trendy merken en opkomende merken. Zodat jij en je vriendin en altijd up-to-date uitzien. Of zelfs voor de muziek uitlopen. En dragen jullie nu al wat anderen nog moeten ontdekken!

Altijd 7 dagen op zicht
Wat je bestelt bij Twish.nl mag je altijd, zonder opgaaf van redenen, binnen 7 dagen terug sturen. Mits natuurlijk ongebruikt en ongedragen, maar dat spreekt voor zich. Je ontvangt dan het aankoopbedrag terug.

Garantie
Op alle artikelen van Twish.nl zit minimaal 6 maanden garantie. Zodat je lang en onbekommerd kunt genieten van je aankoop.